Pagani Huayra Imola. Η δυνατότερη Pagani όλων των εποχών

Σχετικά άρθρα

Το περασμένο φθινόπωρο κυκλοφόρησαν video και φωτογραφίες της Huayra Imola, της πιο σκληροπυρηνικής έκδοσης της Huayra, η οποία θα κυκλοφορήσει σε μόλις πέντε μονάδες, που όλες έχουν βρεις τους ιδιοκτήτες τους.

Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε τεχνικές λεπτομέρειες του αυτοκινήτου, αλλά η Pagani αποκάλυψε πως το αυτοκίνητο φορά τον twin-turbo V12 6,0-λίτρων κινητήρα που στη περίπτωσή της αποδίδει 827 άλογα με 1.100 Nm ροπής. Έτσι η Huayra Imola είναι η δυνατότερη Pagani όλων των εποχών. Η κίνηση στέλνεται στον πίσω άξονα μέσω ενός 7-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου της Xtrac που κάνει τις αλλαγές ταχύτερα χάρη στο σύστημα Smart Gas που έχει δημιουργήσει η Pagani.

Το ιταλικό supercar διαθέτει νέο bodykit με μεγάλη πίσω carbon αεροτομή και εισαγωγή αέρα στην οροφή. Επίσης υπάρχει τεράστιος διαχύτης, νέος μπροστά προφυλακτήρας, φουσκωμένα φτερά, πλαϊνές ποδιές και νέες ζάντες. Η τιμή κάθε Pagani Huayra Imola κοστίζει 5 εκατ. ευρώ χωρίς φόρους.

To monocoque σασί είναι κατασκευασμένο από Carbo-Titanium και Carbo-Triax, τα ίδια υλικά που συναντάμε στο πλαίσιο της Huayra Roadster BC, με την Huayra Imola να διαθέτει νέα γεωμετρία ανάρτησης, με τα ενεργά αμορτισέρ να αλληλοσυνδέονται μεταξύ τους μέσω μιας νέας κεντρικής ηλεκτρονικής μονάδας που χειρίζεται επίσης την ενεργή αεροδυναμική, τον κινητήρα, τη μετάδοση και το διαφορικό.

Το αυτοκίνητο ζυγίζει 1.246 κιλά και θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης τον επόμενο μήνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...