Στη Γενεύη το πρώτο Nissan GT-R50 By Italdesign παραγωγής, κόστους 990.000 ευρώ χωρίς φόρους

Σχετικά άρθρα

Στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο η Nissan και η Italdesign θα παρουσιάσουν το πρώτο GT-R50 By Italdesign παραγωγής, με τις παραδόσεις να ξεκινούν στα τέλη του 2020 και να ολοκληρώνονται μέχρι τα τέλη του 2021.

Μόλις 50 Nissan GT-R50 By Italdesign θα κατασκευαστούν με κόστος τα 990.000 ευρώ χωρίς φόρους κτλ, με το αυτοκίνητο να φορά τον V638RETT V6 3,8 λίτρων κινητήρα που έχει τροποποιηθεί ειδικά από την Nismo και αποδίδει 720 άλογα με 780 Nm ροπής. Η Nissan δηλώνει πως υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα ορισμένα GT-R50 By Italdesign, μιας και δεν έχει γίνει sold out.

Η Nissan συνεργάστηκε με την Italdesign που εδρεύει στο Τορίνο για να δημιουργήσει το μοντέλο, βασισμένο στο τελευταίο Nissan GT-R Nismo, μνημονεύοντας τις επετείους των 50 ετών τόσο για το GT-R, όσο και για την Italdesign.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...