Μπορεί να driftάρει η Rolls-Royce Cullinan;

Σχετικά άρθρα

Η αλήθεια είναι πως το 99,99999% των ιδιοκτητών μιας Rolls-Royce Cullinan δεν θα οδηγήσουν ποτέ το αυτοκίνητο σε εκτός δρόμου διαδρομή και μέσα στις λάσπες, όπως επίσης δεν έχουν την παραμικρή επιθυμία να πιέσουν στο όριο το υπερπολυτελέστατο SUV της βρετανικής εταιρίας, οπότε το συγκεκριμένο video προκαλέσει εντύπωση.

Ο Matt Prior, όμως, του βρετανικού Autocar θέλησε να δει αν η -αξίας 300.000 λιρών Αγγλίας- Cullinan μπορεί να driftάρει. Tο μοντέλο βασίζεται στην αλουμινένια αρχιτεκτονική Architecture of Luxury που συναντάμε και στην Phantom και διαθέτει αυτορυθμιζόμενη αερανάρτηση που κάνει εκατομμύρια υπολογισμούς κάθε δευτερόλεπτο για να προσαρμοστεί ανάλογα με τις συνθήκες του δρόμου.

Κίνηση παίρνει από τον 6,75-λίτρων V12 biturbo κινητήρα απόδοσης 571 ίππων με 850 Nm ροπής από τις 1.600 σ.α.λ. Η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς, με το αυτοκίνητο να διαθέτει και σύστημα τετρακίνησης. Η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 250 χλμ/ώρα, με το 0-100 χλμ/ώρα να έρχεται σε 5,1 δευτ. και το βάρος της ανέρχεται στα 2.660 κιλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...