Μια νέα σειρά video ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube η Porsche, με τίτλο #AskPorsche, με την γερμανική εταιρία να αποκαλύπτει πως επέλεξε να δώσει στην Taycan το όνομα Turbo, για τον ψεύτικο ήχο κινητήρα και για άλλα.

Στα video θα δεις τον YouTuber Alex Bangula να μιλά με τον Andreas Becker, Manager Marketing, BEV & Strategy της Porsche, για τα χαρακτηριστικά της Taycan, με τον Becker να τονίζει πως το όνομα Turbo για την Porsche, είναι κάτι περισσότερο από το να χαρακτηρίζει μόνο την ύπαρξη turbo στον κινητήρα. Όπως λέει, τα ονόματα Turbo και Turbo S χαρακτηρίζουν τις κορυφαίες εκδόσεις ενός μοντέλου της Porsche και έτσι η Taycan αξίζει τον τίτλο Turbo.

Για τον ψεύτικο ήχο ο Becker πρόσθεσε πως για την Porsche τα ηχητικά σήματα έπρεπε να είναι αυθεντικά και φουτουριστικά, ενώ παράλληλα να παρέχουν πληροφορίες στον οδηγό για το τι κάνει η Taycan. Σύμφωνα με τον Becker, οι ήχοι προέρχονται από τα εξαρτήματα του ηλεκτροκινητήρα και του συστήματος μετάδοσης, αλλά είναι ενισχυμένοι.

Bonus! Δες και μια Porsche Taycan Turbo S να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα, τα 0-200 χλμ/ώρα, αλλά και να πιάνει την τελική της ταχύτητα στην Autobahn.