Lewis Hamilton και Toto Wolff αστειεύονται για το μελλοντικό συμβόλαιο του πρώτου με τη Mercedes

Σχετικά άρθρα

Το συμβόλαιο του Lewis Hamilton με την Mercedes-AMG F1 λήγει στο τέλος της τρέχουσας χρονιάς και όλοι στα paddocks περιμένουν να δουν αν και στο μέλλον οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν. Έτσι, για τρίτη φορά από τη στιγμή που και οι δύο προσχώρησαν στη Mercedes το 2013 ετοιμάζονται να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις.

O Βρετανός, έξι φορές πρωταθλητής της F1, κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον Αυστριακό, επικεφαλής και κάτοχο του 30% της ομάδας, μαζί με τον Martin Brundle και αστειεύονται για τον τρόπο προσέγγισης των συνομιλιών.

Ο Hamilton είπε χαρακτηριστικά:

Δεν έχουμε καθίσει να μιλήσουμε ακόμα. Είναι τρελό γιατί υπάρχουν όλες αυτές οι φήμες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και όλα. Έχω μια συγκεκριμένη προσέγγιση, με την έννοια ότι δεν αγχώνομαι, εμπιστεύομαι το Toto και έχουμε εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Έχουμε μιλήσει ο ένας στον άλλον βασικά ποιοι είναι οι στόχοι μας, οι δεσμεύσεις μας και έτσι δεν αισθάνομαι ποτέ ότι υπάρχει πάντα μια βιασύνη.

Από την άλλη, ο Wolff είπε:

Έστειλα μήνυμα τις προάλλες στον Lewis, και του [είπα] διαβάζω όλα αυτά τα σχόλια στον Τύπο σχετικά με τις διαπραγματεύσεις μας και ότι ζητάς τόσα πολλά χρήματα, δεν έχουμε μιλήσει ποτέ γι ‘αυτό! Τότε είπα, ίσως να καθίσουμε μια μέρα και να κουβεντιάσουμε, αλλά νομίζω ότι ξέρω τόσο καλά που θα πάει, ξέρετε πού είμαι, πρόκειται απλά να βρεθούμε μια ημέρα, όπου θα περάσουμε μερικές ώρες μαζί. Αυτό έχουμε κάνει και στο παρελθόν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...