Ο Lewis Hamilton συναντήθηκε με τον Toto Wolf, προκειμένου να συζητήσουν το νέο συμβόλαιο του Βρετανού με ομάδα και οι φήμες θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε συμφωνία, με τον Hamilton να παίρνει 215 εκατ. ευρώ (180 εκατ. λίρες Αγγλίας). Ο Hamilton έχει κερδίσει μέχρι σήμερα πέντε πρωταθλήματα με τα χρώματα της Mercedes.

Χθες η Mercedes ανακοίνωσε τη πενταετή συνεργασία της με την Ineos, μια συνεργασία που πρόσθεσε 150 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ομάδας. Παράλληλα μας έδειξε και τα χρώματα που θα φέρουν τα φετινά της μονοθέσια μιας και εξαιτίας της Ineos, τα μονοθέσια πλέον διαθέτουν και λίγο κόκκινο (μπουργουνδί) χρώμα, το οποίο έρχεται να προστεθεί στα υπάρχοντα ασημί, μαύρο και πράσινο. Το κόκκινο εμφανίζεται στην εμπρός πτέρυγα και στην εισαγωγή αέρα μαζί με το εμπορικό σήμα της Ineos, το οποίο εμφανίζεται και στην πίσω πτέρυγα.

Κατά τ’άλλα, το livery των μονοθεσίων είναι ίδιο με αυτό των μονοθεσίων του 2019, συμπεριλαμβανομένου των αστεριών στο κάλυμμα του κινητήρα, που φέρει και ένα κόκκινο αστέρι στη μνήμη του Niki Lauda.