Η Tesla κάνει διαθέσιμο το Track Mode V2 για το Model 3, με πολλές αναβαθμίσεις

Σχετικά άρθρα

Η Tesla έκανε διαθέσιμες δύο αναβαθμίσεις που αυξάνουν τις επιδόσεις του Model 3, με την μία να αφορά ενημέρωση λογισμικού, ενώ η άλλη αφορά αξεσουάρ επιδόσεων. Πιο συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες του Model 3 έχουν την δυνατότητα να “κατεβάσουν” στο αυτοκίνητο τους -μέσω over-the-air ενημέρωσης- το Track Mode V2.

Το Track Mode κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2018, και αυτή -η δεύτερη- η ενημερωμένη έκδοση του προσθέτει χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την συμπεριφορά του αυτοκινήτου στην πίστα, ενώ ταυτόχρονα σου δίνει όλα τα δεδομένα για να μάθεις πως θα βελτιωθείς (data logger).

Στην αναβάθμιση λογισμικού περιλαμβάνονται δορυφορικοί χάρτες, μετρητής δυνάμεων G, επιταχυνσιόμετρο, τηλεμετρία σε πραγματικό χρόνο και δυνατότητα επιλογής της γραμμής έναρξης/τερματισμού σε μία πίστα, έτσι ώστε το χρονόμετρο να καταγράφει τους χρόνους των γύρων σου σε κάθε πίστα.

Το λογισμικό στο πρώτο Track Mode αύξανε αυτόματα την παροχή ισχύος στους δύο κινητήρες, και στο Track Mode V2 επιτρέπει στον οδηγό να αποφασίσει την κατανομή ισχύος μεταξύ των κινητήρων -αξόνων- μέσω μιας συρόμενης μπάρας. Ακόμα, δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσεις το ποσοστό ενεργοποίησης του συστήματος ανάκτησης της ενέργειας, καθώς και την “επεμβατικότητα” του συστήματος ελέγχου σταθερότητας (ESP).

Συνεχίζοντας, στην κεντρική οθόνη θα μπορείς να δεις σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των δύο κινητήρων, της μπαταρίας, των φρένων και τις θερμοκρασίες των ελαστικών, ενώ οι κάμερες του αυτοκινήτου θα καταγράφουν video, το οποίο θα μπορείς να πάρεις μέσω USB για μεταγενέστερη μελέτη. Ακόμα, θα μπορείς να αποθηκεύσεις 20 προσαρμοσμένες ρυθμίσεις σου, έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα επισκεφθείς την πίστα να έχεις έτοιμο το setup.

Περνώντας στις αναβαθμίσεις του hardware για το Model 3 Performance, η Tesla προσφέρει 20άρες Zero-G Performance ζάντες, κεντρικά καπάκια με το λογότυπο της, 20 καλύμματα για τα μπουλόνια, τα Pilot Sport Cup 2 της Michelin σε διαστάσεις 245/35, τέσσερις αισθητήρες πίεσης ελαστικών, εμπρός και πίσω τακάκια υψηλών επιδόσεων, και υγρό φρένων ειδικό για χρήση στην πίστα.

Το Track Package κοστίζει 5.500 δολάρια, και συμπεριλαμβάνει την τοποθέτηση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...