Λίγες ημέρες μετά τη διαρροή φωτογραφιών του νέου Bronco, σήμερα διέρρευσαν νέες φωτογραφίες του μικρότερου Bronco Sport. Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες, η Ford θα παρουσιάσει το πρώτο μέσα στον Μάρτιο, για να ακολουθήσει το δεύτερο μέσα στον Απρίλιο, ώστε και τα δύο να κάνουν το ντεμπούτο τους στην έκθεση της Νέας Υόρκης, που ανοίγει τις πύλες της στις 8 Απριλίου.

Το“μικρό” Bronco Sport θα είναι το πρώτο που θα φτάσει στους αντιπροσώπους της Ford, καθώς θα κυκλοφορήσει στα τέλη του τρέχοντος έτους, με το “κανονικό” Bronco να γίνεται διαθέσιμο στις αρχές του 2021. Το Bronco Sport αναμένεται να τεθεί απέναντι στο Jeep Renegade ή Compass, με την Ford να αναφέρει ότι θα προσφέρει εκατοντάδες αξεσουάρ για την οικογένεια του Bronco, τα οποία θα είναι διαθέσιμα από το λανσάρισμα των μοντέλων, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει την εταιρία να ενισχύσει την κερδοφορία της.

Οι ιθύνοντες της εταιρίας έχουν ενημερώσει τους αντιπροσώπους τους ότι εκτιμούν να πουλήσουν το 2021 τουλάχιστον 200.000 αυτοκίνητα, όλης της οικογένεια του Bronco, η οποία αρχικά θα περιλαμβάνει δίθυρα και τετράθυρα αμαξώματα, με στόχο να αντιταχθούν στην πρόκληση της Jeep.

Μηχανικά, αναμένεται να διαθέτει τον τρικύλινδρο 1.500άρη EcoBoost, απόδοσης 180 ίππων και 240 Nm ροπής, και ίσως τον 2,0-λιτρο EcoBoost, απόδοσης 250 ίππων και 372 Nm ροπής.