Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου Ford Bronco

Σχετικά άρθρα

Η Ford θα παρουσιάσει εντός του μήνα το νέο Bronco και σήμερα διέρρευσαν δύο φωτογραφίες του μοντέλου, μέσα από το εργοστάσιο όπου κατασκευάζεται, φωτογραφίες που μας δείχνουν το πίσω μέρος του μοντέλου.

Αυτό θα θα προσφέρεται σε δίπορτη και τετράπορτη έκδοση και αντλεί ρετρό στοιχεία από το Bronco πρώτης γενιάς έχοντας ορθογώνια μάσκα και στρόγγυλους προβολείς, όπως έχουμε δει και από τις φωτογραφίες του που έχουν διαρρεύσει πριν μερικούς μήνες.

Το μοντέλο θα ανταγωνίζεται το Jeep Wrangler, θα διαθέτει αφαιρούμενο hardtop και αφαιρούμενες πόρτες. Το Bronco θα βασίζεται σε ένα body-on-frame πλαίσιο και μηχανικά φορά τον V6 2,7-λίτρων EcoBoost κινητήρα, προερχόμενος από το Fusion Sport, απόδοσης 325 ίππων, ενώ στις σκέψεις της Μπλε Οβάλ εταιρίας βρίσκεται και μια υβριδική έκδοση.

ΠηγήBronco6g

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...