Η Cadillac ανέβαλε την παρουσίαση του Lyriq λόγω του κορωνοϊού

Σχετικά άρθρα

Την περασμένη εβδομάδα η Cadillac ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της crossover, το Lyriq, στις 2 του Απρίλη, αλλά λόγω του κορωνοϊού η παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει αργότερα.

Ο Michael Albano, επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας της GM δήλωσε πως η πρώτη προτεραιότητα της εταιρίας είναι η ασφάλεια των καλεσμένων της, αλλά και των υπαλλήλων της, γι’αυτό ακύρωσε την εκδήλωση παρουσίασης του Lyriq, με τη νέα ημερομηνία να ανακοινώνεται εν ευθέτω χρόνω.

Το ηλεκτρικό crossover της Cadillac θα διαθέτει μια τεράστια οθόνη 34″ στο κέντρο του ταμπλό, με τις ζάντες του αυτοκινήτου να είναι 22″. Οι πόρτες ανοίγουν και κλείνουν αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού που βρίσκεται “κρυμμένο” πάνω στις πόρτες, ενώ στο εσωτερικό του συναντάμε ξύλινες και μεταλλικές επιφάνειες. Βασίζεται στη νέα BEV3 πλατφόρμα της GM, με το Cadillac Lyriq να προσφέρει αυτονομία σχεδόν 640 χιλιομέτρων.

Στις σχετικές ειδήσεις, το Cadillac Celestiq, η υπερπολυτελής ηλεκτρική λιμουζίνα της Cadillac θα κοστίζει τουλάχιστον 200.000 δολάρια, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Cadillac. Το συγκεκριμένο σεντάν θα είναι κατασκευασμένο στο χέρι και θα γίνει η ναυαρχίδα της εταιρίας. Θα κατασκευαστεί σε περιορισμένη παραγωγή, αντιπροσωπεύοντας την “απόλυτη εμπειρία πολυτέλειας με υψηλά επίπεδα εξατομίκευσης”.

Θα είναι τετραθέσιο και θα διαθέτει ζάντες 23″. Στο εσωτερικό του θα συναντάμε πολλές οθόνες, επιφάνειες αφής, μια μεγάλη καμπυλωτή οθόνη στο μπροστά ταμπλό, ξύλινα και μεταλλικά διακοσμητικά, κρυφό ατμοσφαιρικό LED φωτισμό αλλά και πολλές ακόμη πολυτέλειες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το εσωτερικό του Cadillac Optiq

Ο μικρός αδερφός του Lyriq, το Cadillac Optiq δεν υστερεί σε πολυτέλεια, με το ηλεκτρικό SUV αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στην αγορά της Βορείου Αμερικής...

Ανανέωση για τα Cadillac CT5-V και CT5-V Blackwing

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των CT5-V και CT5-V Blackwing παρουσίασε σήμερα η Cadillac, με τα αυτοκίνητα να αποκτούν νέους προφυλακτήρες, νέα μάσκα, επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα,...

Αυτό είναι το νέο Cadillac XT5

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Cadillac XT5, με το μοντέλο να υιοθετεί τη τελευταία σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρίας, με λεπτά φωτιστικά σώματα...