Διέρρευσε το νέο Hyundai Elantra

Σχετικά άρθρα

Επίσημο πλέον

Επίσημο: Νέο Hyundai Elantra

Η Hyundai θα παρουσιάσει τις επόμενες ώρες την έβδομη γενιά του Elantra, αλλά μέσω ενός μη καταχωρισμένο video από το κανάλι της έχουμε μια πρώτη ευκαιρία να δούμε το νέο μοντέλο.

Τα αποκαλυπτήρια του θα γίνουν σε ακριβώς 4 ώρες από την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές στο Lot Studios του δυτικού Hollywood, στην Καλιφόρνια, με το μοντέλο να έχει πουλήσει 13,8 εκατομμύρια μονάδες από το 1990 που πρωτοκυκλοφόρησε. Στην αγορά της Νότιας Κορέας πωλείται με το όνομα Avante.

Το νέο Elantra είναι το τρίτο μοντέλο του Hyundai Motor Group που παρουσιάζεται μέσα στον Μάρτιο, μετά το Kia Sorento και το νέο Genesis G80. Ο νέος σχεδιασμός του Elantra ενισχύει τον προοδευτικό χαρακτήρα του μέσω των δυναμικών γραμμών του, με την εταιρία να αναφέρει ότι οι τεχνολογικές λύσεις αιχμής και οι καινοτομίες στο σχεδιασμό του είναι η αιτία για την πολυεδρική εμφάνιση του.

Ακόμα, η Hyundai κάνει γνωστό ότι η προηγμένη τεχνολογία ψηφιακού σχεδιασμού έφερε στη ζωή τη γλώσσα σχεδίασης Parametric Dynamics, με την μάσκα και τα εμπρός φωτιστικά σώματα να είναι τοποθετημένα χαμηλά για να τονίσουν το σπορ χαρακτήρα του.

Η Hyundai ευελπιστεί ότι με τo νέο Elantra/Avante θα ενισχύσει σημαντικά τις πωλήσεις της, καθώς αυτό θα διαθέτει αρκετή δόση τεχνολογικών λύσεων και συστημάτων. Με το μοντέλο η εταιρία θέλει να αναζωογονήσει την αγορά των sedan, μετά την παρουσίαση των Sonata και Grandeur. Η ύπαρξη τριών γραμμών που συναντώνται σε ένα σημείο είναι το κύριο στοιχείο της γλώσσας σχεδίασης, με το σουλούπι να δείχνει τολμηρό.

Μεταξύ των κινητήριων συνόλων του νέου Elantra/Avante θα υπάρχουν και υβριδικά, καθώς το αυτοκίνητο θα κάνει χρήση της πλατφόρμας 3ης γενιάς της Hyundai, η οποία έχει χαμηλό κέντρο βάρους.

Συγκεκριμένα, το νέο Elantra αναμένεται να έχει αναβαθμισμένη δυναμική συμπεριφορά, ενώ στο εσωτερικό συναντάμε διάκτινο τιμόνι, ψηφιακό πίνακα οργάνων, μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό, με την συνολική σχεδίαση να είναι μινιμαλιστική.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα, παραγωγής από Απρίλιο 2023 ως και Δεκέμβριο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα, επειδή...

Η Hyundai ανακαλεί 14.117 Tucson

Η Hyundai προχωρά στην ανάκληση 14.117 Tucson που κατασκευάστηκαν μεταξύ 13 Απριλίου 2021 και 21 Αυγούστου 2023, επειδή ενδέχεται να έχει τοποθετηθεί λάθος ο...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...