H Toyota συνεχίζει τις δοκιμές του νέου GR Yaris WRC

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές Φεβρουαρίου είδαμε για πρώτη φορά την Toyota Gazoo Racing World Rally Team να κάνει δοκιμές εξέλιξης του νέου GR Yaris WRC στην χιονισμένη Φιλανδία, με τον Juho Hanninen να ήταν πίσω από το τιμόνι.

Χθες, η ομάδα -με οδηγό πάλι τον Hanninen- πήγε και πάλι στην Φιλανδία για να συνεχίσει το πρόγραμμα εξέλιξης του νέου αγωνιστικού της, με το οποίο θα τρέχει στο WRC από το 2021.

Όπως θα δεις, η ειδική που επιλέχτηκε δεν ήταν χιονισμένη, αλλά η φινλανδική άνοιξη ήταν κρύα και θυελλώδης, με τον δρόμο να ήταν παγωμένος, γι’αυτό και χρησιμοποιήθηκαν ελαστικά με καρφιά. Το νέο GR Yaris WRC θα οδηγηθεί σίγουρα από τους Elfyn Evans και Kalle Rovanpera, οι οποίοι έχουν υπογράψει συμβόλαια διάρκειας 2 ετών με την ιαπωνική εταιρία, καθώς ο Sebastien Ogier έχει δηλώσει ότι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά το τέλος της φετινής σεζόν του WRC.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr