Αναβάλλεται και η ανάβαση του Pikes Peak

Σχετικά άρθρα

Μπαίνουν σιγά σιγά και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στον “χορό” του νέου κορωνοϊού, και μετά την ανακοίνωση σχεδόν όλων των εργοστασίων ότι σταματούν την παραγωγή τους, η διοργανώτρια αρχή της φημισμένης ανάβαση του Pikes Peak έκανε γνωστό πριν λίγα λεπτά ότι ο φετινός αγώνας μετατίθεται για δύο μήνες αργότερα.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 28 Ιουνίου, αλλά τελικά -αν όλα πάνε καλά- θα ξεκινήσει στις 30 Αυγούστου.

O φετινός -98ος- αγώνας θα είναι διαφορετικός σε σύγκριση με τα τελευταία χρόνια, καθώς ο περσινός θάνατος του μοτοσυκλετιστή Carlin Dunne ανάγκασε τους διοργανωτές να ανακοινώσουν πως στην ανάβαση δεν θα συμμετέχουν μοτοσυκλέτες.

Προς το παρόν η απόφαση αυτή αφορά μόνο την ανάβαση του 2020, μιας και όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, θα εξετάσουν σε ποιο βαθμό θα μπορούν οι μοτοσυκλέτες να συμμετέχουν ξανά στον θεσμό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...