Ο όμιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη παρέχει οχήματα για τη διευκόλυνση του έργου των αρμόδιων αρχών

Σχετικά άρθρα

Ο όμιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, αποφάσισε να θέσει άμεσα στη διάθεση της Πολιτείας μία σειρά οχημάτων για τη διευκόλυνση του έργου των αρμόδιων αρχών που δοκιμάζονται καθημερινά.

Συγκεκριμένα, θέτει άμεσα στη διάθεση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας:

  • 1 Volvo Λεωφορείο Irizar 51 θέσεων και
  • 1 Volvo Φορτηγό FH16 τράκτορα – ελκυστήρα 600 ίππων για δυνατότητα μεταφοράς μεικτού φορτίου 40 τόνων

Επίσης, θέτει άμεσα στη διάθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ)

  • Επιβατικά αυτοκίνητα Honda και Mitsubishi και
  • Δίκυκλα Honda

για την διευκόλυνση των μετακινήσεων των κινητών συνεργείων δειγματοληψίας που θα πραγματοποιηθεί στο προσεχές διάστημα σε όλη την Ελλάδα στόχος των οποίων είναι η ελαχιστοποίηση των μετακινήσεων των πολιτών προς τις Μονάδες Υγείας.

Η ανακοίνωση του ομίλου που είναι επίσημος εισαγωγέας και διανομέας αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών, λεωφορείων, και μηχανημάτων και εκπροσωπώντας εδώ και δεκαετίες καταξιωμένους, διεθνείς κατασκευαστές όπως Honda, Mitsubishi, Volvo, Komatsu και Massey Ferguson, αναφέρει πως με γνώμονα την προάσπιση της ασφάλειας και της υγείας ολόκληρου του κοινωνικού συνόλου, ο όμιλος βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση και σε στενή συνεργασία με την Ελληνική Κυβέρνηση, προκειμένου να συμβάλλει αποφασιστικά στην εθνική προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του ιού και τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης και με στόχο την εξυπηρέτηση των συνανθρώπων μας, συνεχίζει η ανακοίνωση, ο όμιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας και τον Υφυπουργό κ. Νίκο Χαρδαλιά και ενημερώνεται συνεχώς για τις ανάγκες που προκύπτουν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κλειστή μέχρι την 1η Μαΐου η σήραγγα “Μαλακάσι Α” της Εγνατίας Οδού

Η σήραγγα στην Κατάρα, "Μαλακάσι Α", παρόλο που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στατικότητας, θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, προκειμένου να...

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...