Κλείνουν πρατήρια καυσίμων στην Ιταλία λόγω του κορωνοϊού

Σχετικά άρθρα

Η Ιταλία είναι η χώρα που έχει πληγεί περισσότερο στην Ευρώπη από την πανδημία του νέου κορωνοϊού, έχοντας μέχρι σήμερα 69.176 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 6.820 νεκρούς.

Η χώρα έχει μπει σε καραντίνα εδώ και πολλές ημέρες και παρά τα αυστηρά μέτρα περιορισμού που έχει πάρει η ιταλική κυβέρνηση, τα πρατήρια καυσίμων και τα συνεργεία αυτοκινήτων παραμένουν ανοικτά.

Ωστόσο, από σήμερα το βράδυ ξεκινά απεργία από τους πρατηριούχους που κλείνουν τα πρατήρια που βρίσκονται στο δίκτυο αυτοκινητοδρόμων της Ιταλίας. Αυτό ανέφεραν σε κοινή δήλωσή τους οι φορείς εκμετάλλευσης των πρατηρίων, Faib Confesercenti, Fegica Cisl και Figisc/Anisa Confcommercio.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των φορέων, σταδιακά θα κλείσουν και άλλα πρατήρια, με την απόφασή τους να παίρνεται αφού πλέον είναι αδύνατο να εγγυηθούν την ασφάλεια που απαιτείται σχετικά με την υγεία των εργαζομένων και των πελατών.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...