Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, o ABT παρουσίασε το πακέτο αναβάθμισης για το νέο Audi RS7 και σήμερα μας δείχνει την ακόμα πιο άγρια εκδοχή του, το RS7-R.

Ξεκινώντας από τα μηχανικά μέρη, όπως ξέρεις από το εργοστάσιο ο 4,0-λιτρος twin-turbo κινητήρας του μοντέλου αποδίδει 600 άλογα και 800 Nm ροπή, αλλά χάρη στην περιποίηση του γερμανικού βελτιωτικού οίκου η απόδοση αυτού φτάνει τα 740 άλογα και στα 920 Nm ροπής.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές, όμως, έρχονται στο αισθητικό κομμάτι, όπου ο ABT έχει τοποθετήσει ένα νέο αεροδυναμικό bodykit, το οποίο είναι κατασκευασμένο εξ’ολοκλήρου από carbon.

Αυτό αποτελείται από μπροστά spoiler, αεραγωγούς, μαύρη γρίλια, αεροτομή, πλαϊνές ποδιές και διαχύτη, ενώ πλέον υπάρχουν τετραπλές μαύρες απολήξεις εξατμίσεων διαμέτρου 102 χλστ. αντί για τις οβάλ, που φέρει από το εργοστάσιο το RS7.

Τέλος, υπάρχουν ζάντες 22″, χαμηλότερα ελατήρια, ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, νέες αντιστρεπτικές και στο εσωτερικό συναντάμε carbon επιλογέα ταχυτήτων, ABT λογότυπα, φωτιζόμενα μαρσπιέ και ειδικό σήμερα “1 of 125”, καθώς το πακέτο θα βγει σε μόλις 125 αντίτυπα.