Επίσημο: Το Hyundai Veloster N αποκτά 8τάχυτο αυτόματο DCT κιβώτιο

Σχετικά άρθρα

Η Hyundai ανακοίνωσε σήμερα πως τοποθετεί το νέο της 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DCT -υγρού τύπου- διπλού συμπλέκτη στο Veloster N, που θα τοποθετηθεί και στο i30 N.

Το Hyundai Veloster N με το DCT κιβώτιο αποδίδει 7% περισσότερη ροπή σε σύγκριση με την έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο. Η αύξηση της ροπής από τα 353 Nm έχει αυξηθεί στα 377 Nm, οφείλεται στη λειτουργία N Grin Shift (NGS) και έχει διάρκεια 20 δευτερολέπτων. Η ιπποδύναμη παραμένει στα 250 άλογα στην απλή έκδοση και στα 275 άλογα στην έκδοση Performance. Τα 0-100 χλμ/ώρα το μοντέλο θα τα κάνει σε 5,6 δευτερόλεπτα.

Το κιβώτιο διαθέτει επίσης τις λειτουργίες N Power Shift (NPS) και N Track Sense Shift (NTS) που ελέγχουν τις αλλαγές των ταχυτήτων αναλόγως των καταστάσεων, με την εταιρία να προσφέρει και τα N Light Sports Bucket καθίσματα που ζυγίζουν 2 κιλά λιγότερο από τα στάνταρ καθίσματα και φέρουν φωτιζόμενο λογότυπο.

Το αυτοκίνητο αποκτά επίσης νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 8″ και ηχοσύστημα JBL.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Hyundai ανακαλεί 14.117 Tucson

Η Hyundai προχωρά στην ανάκληση 14.117 Tucson που κατασκευάστηκαν μεταξύ 13 Απριλίου 2021 και 21 Αυγούστου 2023, επειδή ενδέχεται να έχει τοποθετηθεί λάθος ο...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...