Στην έκθεση της Γενεύης του 2018 η Zenvo Automotive παρουσίασε το TSR-S, με το hypercar της δανέζικης εταιρίας να αποτελεί την έκδοση δρόμου του αγωνιστικού TSR. Η Zenvo δεν αναφέρει πόσα έχει βγάλει στην παραγωγή, αλλά έχει κάνει γνωστό ότι η ετήσια παραγωγή του εργοστασίου της είναι 5 αυτοκίνητα, και μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και άλλα μοντέλα.

Η αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων Luxcars.One, που βρίσκεται στην περιφέρεια Baesweiler της Γερμανίας έχει βγάλει προς πώληση ένα TSR-S και ζητά €1,4 εκατομμύρια για να το αποχωριστεί. Είναι βαμμένο στο μπλε Grotta Azurra χρώμα, και έχει διανύσει 2.365 χλμ. Το αυτοκίνητο διαθέτει μια μακρά λίστα από επιπλέον εξοπλισμού και ο μόνος που το έχει οδηγήσει είναι ο εργοστασιακός οδηγός.

Κατά την παρουσίαση του TSR-S, ο CEO της εταιρίας είχε αναφέρει ότι το μοντέλο μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις των hypercars. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου είναι η αεροτομή Centripetal Wing, η οποία χρησιμοποιεί δύο άξονες περιστροφής, επιτρέποντάς της να λειτουργεί ως αερόφρενο, καθώς και να παράγει μεγάλα ποσά κάθετης δύναμης.

Το TSR-S διαθέτει χειροποίητο σώμα κατασκευασμένο από carbon και κίνηση παίρνει από έναν 5,8-λίτρων, twin-supercharged V8 κινητήρα απόδοσης 1.177 ίππων και 1.100+ Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο -αγωνιστικών προδιαγραφών- αυτόματο κιβώτιο, με την εταιρία να αναφέρει ότι είναι ένα από τα γρηγορότερα κιβώτια σε αλλαγές ταχυτήτων του κόσμου.

Το αυτοκίνητο επιταχύνει από τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2,8 δευτ., από τα 0-200 χλμ/ώρα σε 6,8 δευτ., με την τελική του ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 375 χλμ/ώρα.