Η TechArt παρουσίασε μια νέα εξάτμιση τιτανίου για την Porsche 911 Carrera 4S, η οποία διαθέτει σύστημα βαλβίδων. Σύμφωνα με τον γερμανικό οίκο, αυτή προσφέρει εκπληκτικό ήχο και έντονα “σκασίματα” κατά βούληση, με τον οδηγό να μπορεί αλλάζει τον ήχο της ανάλογα με τα προγράμματα οδήγησης του αυτοκινήτου.

Η εξάτμιση είναι κατά 40% πιο ελαφριά σε σχέση με την εργοστασιακή, με την TechArt να προσφέρει -μεταξύ άλλων- carbon απολήξεις. Εκτός της εξάτμισης, η TechArt έχει ετοιμάσει κιτ βελτίωσης για τη νέα 911 και στιλιστικά προσφέρει νέο μπροστά spoiler με splitter, πλαϊνές ποδιές, διαχύτη και αεροτομή.

Επίσης υπάρχουν σφυρήλατες ζάντες διαστάσεων 20″ και 21″, σπορ ανάρτηση που μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 3 εκατοστά και στο εσωτερικό συναντάμε νέες δερμάτινες ή μάλλινες επενδύσεις, carbon διακοσμητικά και αλουμινένια πεντάλ.

Από πλευράς απόδοσης, η 911 Carrera 4S δυναμώνει κατά 60 άλογα και 80 Nm ροπής, αποδίδοντας πλέον 510 άλογα με 610 Nm ροπής. Η επιπλέον ιπποδύναμη είναι διαθέσιμη μόνο στα προγράμματα Sport και Sport Plus, αφού στο πρόγραμμα Normal το αυτοκίνητο αποδίδει 450 άλογα με 530 Nm ροπής.