Το NASCAR ανακοίνωσε πως από τις 17 Μαΐου ξεκινά το πρωτάθλημα και μέσα σε 10 ημέρες θα διεξαχθούν 7 αγώνες. Την Κυριακή 17 Μαΐου θα διεξαχθεί o αγώνας του Cup Series στο Darlington Raceway, ενώ δύο ημέρες μετά, στην ίδια πίστα θα διεξαχθεί ο αγώνας του Xfinity Series. Συγκεκριμένα το πρωτάθλημα του Μαΐου έχει ως εξής:

Το NASCAR αναγκάστηκε να αναστείλει το πρωτάθλημα στα μέσα του Μαρτίου λόγω της πανδημίας. Πριν την διακοπή είχαν διεξαχθεί 4 αγώνες.

Το NASCAR και οι ομάδες είναι πρόθυμες και ενθουσιασμένες να επιστρέψουν στους αγώνες. Το NASCAR θα επιστρέψει σε ένα περιβάλλον που θα διασφαλίζει την ασφάλεια των αγωνιζομένων, των υπαλλήλων και όλων εκείνων στην τοπική κοινότητα.

Ευχαριστούμε τους τοπικούς, πολιτειακούς και ομοσπονδιακούς αξιωματούχους, όπως επίσης και τους ιατρικούς εμπειρογνώμονες, καθώς και όλους τους κλάδους, για την άνευ προηγουμένου υποστήριξη στην επιστροφή μας στους αγώνες και ανυπομονούμε να ενώσουμε τους παθιασμένους θαυμαστές μας, βλέποντας τα αυτοκίνητα να επιστρέφουν στην πίστα,

δήλωσε ο αντιπρόεδρος του NASCAR, Steve O’Donnell.

Να σημειωθεί πως οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς θεατές.