Διαθέσιμο δωρεάν το Forza Street σε iOS και Android

Σχετικά άρθρα

Πριν περίπου ένα χρόνο, η Turn 10 Studios μαζί με την Microsoft ανακοίνωσαν το Forza Street, ένα νέο video game που προσφέρεται ήδη σε PC μέσω του Microsoft Store. Σήμερα, η Microsoft κυκλοφόρησε το παιχνίδι στο App Store και στο Google Play, για συσκευές iOS και Android αντίστοιχα. Αυτή είναι η πρώτη μεταφορά του δημοφιλέστατου racing game στις πλατφόρμες για smartphones, με το παιχνίδι να είναι δωρεάν, αλλά να προσφέρει in-app συναλλαγές.

Μπορείς να συμμετέχεις σε αγώνες διάρκειας μικρότερης του ενός λεπτού, κερδίζοντας βραβεία και πόντους, ώστε να αναβαθμίζεις τα αυτοκίνητά σου. Αυτά είναι πληθώρα κλασικών, μοντέρνων, retro supercars και sports οχημάτων, τα οποία μπορείς να συλλέγεις στο γκαράζ σου και φυσικά να συμμετέχουν σε αγώνες.

Υπάρχουν και μεγαλύτερες καμπάνιες με τα επιτεύγματα να μπορούν να παρακολουθούνται μέσω του Xbox Live. Η εταιρία θα προσφέρει συνεχώς updates που θα προσθέτουν νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι. Το Forza Street είναι μια αρκετά απλοποιημένη έκδοση σε σύγκριση με όσα γνωρίζουμε από τα παιχνίδια για τις παιχνιδομηχανές, παρόλα αυτά, οι δημιουργοί υπόσχονται μια απόλυτα διασκεδαστική εμπειρία κομμένη και ραμμένη για τα δεδομένα των mobile συσκευών.

Οι κάτοχοι συσκευών Samsung Galaxy συστήνεται να κατεβάσουν το Forza Street από το Galaxy Store, διότι η Samsung προσφέρει αποκλειστικά bundles με οχήματα (π.χ. Ford Mustang GT του 2015), in-game credits και χρυσό. Τέλος, το Forza Street υποστηρίζει επίσημα οθόνες με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...