Ο αμερικάνικος βελτιωτικός οίκος Larte Design μας δείχνει δύο rendering φωτογραφίες για το πακέτο αναβάθμισης που ετοιμάζει για το Aurus Senat. Όπως γνωρίζεις, το τελευταίο αποτελεί την έκδοση παραγωγής της νέας λιμουζίνας του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Το αυτοκίνητο προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, την Aurus Senat Limousine L700 που είναι πρακτικά ίδια με την λιμουζίνα του Πούτιν χωρίς την θωράκιση κτλ, έχοντας μήκος 6,62 μέτρα, και την Aurus Senat S600 που έχει μικρότερες διαστάσεις, με το μήκος του αυτοκινήτου να φτάνει τα 5,63 μέτρα και το μεταξόνιο τα 3,3 μέτρα, με το βάρος της να ανέρχεται στα 2.740 κιλά.

H Larte Design, όμως, θέλησε να μετατρέψει την λιμουζίνα σε ένα εκτός δρόμου όχημα και αυτές οι φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, όταν ολοκληρωθεί το project. Όπως βλέπεις, τo αυτοκίνητο θα διαθέτει ένα νέο carbon bodykit, το οποίο αποτελείται από νέους, επιθετικούς προφυλακτήρες, νέο καπό, φαρδύτερα φτερά, νέους εξωτερικούς καθρέφτες και μια μεγάλη πίσω αεροτομή.

Ακόμα, θα υπάρχει double-bubble οροφή, μεγάλος διαχύτης, μεγάλους τροχούς και πολλαπλές απολήξεις για την εξάτμιση. Η Larte Design δεν αναφέρει τίποτα για μηχανικές βελτιώσεις, αλλά το Senat παίρνει κίνηση από τον V8 υβριδικό twin-turbo 4,4-λίτρων κινητήρα, απόδοσης 600 ίππων και 880 Nm ροπής, που συνδυάζεται με 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα, με την κίνηση στέλνεται σε όλους τους τροχούς.