O Elon Musk πουλά πέντε ακόμα σπίτια του στη Καλιφόρνια, αξίας 97.5 εκατ. δολαρίων

Σχετικά άρθρα

Στα τέλη Απριλίου, ο Elon Musk είχε αναφέρει σε ένα tweet του ότι θέλει να πουλήσει ότι του ανήκει, καθώς του είναι “βάρος”. Έτσι, στις αρχές του μήνα είδαμε να βγάζει προς πώληση δύο σπίτια του στην γειτονιά του Bel Air της Καλιφόρνια, με τη συνδυαστική τους αξία να αγγίζει τα 39,5 εκατ. δολάρια.

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτά τα “βαρίδια” στην προσωπική ζωή του Νοτιοαφρικανού, καθώς σήμερα βλέπουμε επιπλέον πέντε αγγελίες σπιτιών του διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla και SpaceX. Και πάλι, οι καταχωρήσεις εμφανίζονται στο Zillow.com ως προς πώληση από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, με την συνδυαστική αξία αυτών των σπιτιών να ανέρχεται στα 97.5 εκατ. δολάρια.

Τα τέσσερα ακίνητα βρίσκονται στις διευθύνσεις: 10947 Chalon Road, 954 Somera Road, 955 Somera Road και 958 Somera Road, με την συνδυαστική του αξία να ανακοινώνεται στα 62,5 εκατομμύρια δολάρια. Ένα άλλο αρχοντικό, στον δρόμο 891 Crystal Springs Road, πωλείται για 35 εκατομμύρια δολάρια.

ΠηγήZillow.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...