Ο Travis Pastrana, αντί του Ken Block στο Gymkhana 11

Σχετικά άρθρα

Πριν από 12 χρόνια, όταν το πρώτο Gymkhana ανέβηκε στο YouTube, κανείς δεν φανταζόταν την εξέλιξη της σειράς των θεαματικών videos με πρωταγωνιστή τον Ken Block. Έκτοτε το “φαινόμενο” Gymkhana λατρεύτηκε στον μέγιστο βαθμό και κάθε ένα από τα 10 videos έγινε viral, αποσπώντας εκατοντάδες εκατομμύρια views στο YouTube.

Για το Gymkhana 11, όμως, φαίνεται ότι θα έχουμε συνταρακτικές αλλαγές, καθώς πίσω από το τιμόνι δεν θα είναι ο Block. Αντ ‘αυτού, στη θέση του θα κάτσει ο Travis Pastrana, που θα πάρει τα κλειδιά του αγωνιστικού για πρώτη φορά.

Η Hoonigan Racing Division θα ξεκινήσει τα γυρίσματα αργότερα φέτος, με την προβολή του νέο video να γίνεται το 2021. Για το Gymkhana 11, έχουν κάτσει στο τραπέζι η Hoonigan, η Subaru και ο αγωνιστικός συνεργάτης της Subaru, Vermont SportsCar, και εργάζονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μαζί με τον Pastrana.

Ωστόσο, ο Pastrana δεν είναι ξένος προς τα Gymkhana, καθώς εμφανίστηκε τόσο στο Gymkhana 5, όσο και στο Gymkhana 10. Τέλος, να θυμίσω ότι στα πρώτα δύο Gymkhana, ο Block οδηγούσε Subaru WRX STI, κάτι που όπως φαίνεται θα επιστρέψει.

Η αλλαγή αυτή δεν είναι μόνιμη, καθώς ο Block θα επιστρέψει σύντομα σε Gymkhana videos, ώστε να μας δείξει τη νεότερη δημιουργία του, το Hoonifox.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...