To Facel Vega V φαίνεται ότι είναι ακόμα ζωντανό

Σχετικά άρθρα

Τον Ιανουάριο του 2013 η Facel Vega είχε δώσει μερικές teaser φωτογραφίες του Vega Concept, έχοντας σκοπό να το παρουσιάσει κάποια στιγμή μέσα στο 2013. Αυτή η κάποια στιγμή ήρθε το 2020, καθώς σήμερα η γαλλική εταιρία μας δείχνει το τελικό προϊόν.

Το Facel V concept είναι ένα coupe μοντέλο με έντονες γραμμές, θυμίζοντας μια μίξη από Nissan GT-R, Citroen C6 και Lancia Thesis. Στο εμπρός μέρος του γαλλικού πρωτότυπου διακρίνονται τα LED φωτιστικά σώματα και η χαρακτηριστικά μάσκα της εταιρίας.

Στο εσωτερικό υπάρχουν 4 καθίσματα, κοφτό τιμόνι, κεντρική κονσόλα που προεκτείνεται μέχρι τους πίσω επιβάτες ενώ υπάρχει και ένα ειδικό σετ αποσκευών.

Μηχανικά θα φορά έναν 6,4-λίτρων Hemi V8 κινητήρα, με δύο ιπποδυνάμεις. Ο “βασικός” θα είναι απόδοσης 510 ίππων και 610 ροπής, και η Performance θα αποδίδει 550 άλογα και 685 Nm ροπής, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να επιταχύνει από 0-100 χλμ/ώρα σε 3,7 και 3,5 δευτ. αντίστοιχα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...