Κλειστό μέχρι τον Αύγουστο το εργοστάσιο της Jaguar Land Rover στο Castle Bromwich

Σχετικά άρθρα

Η Jaguar Land Rover (JLR) δεν θα ανοίξει ξανά το εργοστάσιό της στο Castle Bromwich το νωρίτερο έως τις 10 Αυγούστου, καθώς η ζήτηση των μοντέλων της είναι αρκετά χαμηλή, ενώ και οι ενδείξεις για την επαναφορά σε κανονικά επίπεδα πωλήσεων είναι δυσοίωνες.

Το εργοστάσιο, το οποίο παράγει τα Jaguar XE, XF και F-Type, αποτελεί τη βάση για περισσότερους από 2.000 υπαλλήλους της JLR, ενώ εκεί θα παράγεται για η επερχόμενη ηλεκτρική XJ, η οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Το εν λόγω εργοστάσιο θα είναι το τελευταίο της JLR που θα ανοίξει, καθώς η παραγωγή στην Κίνα γίνεται κανονικά και περίπου 2.000 εργαζόμενοι επέστρεψαν στο Solihull της Αγγλίας τον περασμένο μήνα. Το εργοστάσιο της εταιρείας στο Halewood θα ανοίξει επίσης την επόμενη εβδομάδα.

Η JLR απασχολεί περίπου 38.000 στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά τα 20.000 από αυτά έχουν βγει σε αναγκαστική άδεια και παίρνουν το επίδομα έκτακτης ανάγκης της βρετανικής κυβέρνησης, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

ΠηγήSky News

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...