H Seat teasάρει το Ateca facelift

Σχετικά άρθρα

Τον Φεβρουάριο του 2016 η Seat παρουσίασε το πρώτο SUV στην ιστορία της και έκανε το ντεμπούτο του στην έκθεση της Γενεύης ένα μήνα αργότερα. Το λανσάρισμα του έγινε το φθινόπωρο του ίδιου χρόνου, και μέχρι σήμερα έχει πουλήσει πάνω 300.000 μονάδες παγκοσμίως.

Έχοντας φτάσει στο μέσο του κύκλου ζωής του, η ισπανική εταιρία ετοιμάζεται να μας δείξει το Ateca facelift, τα αποκαλυπτήρια του οποίου θα γίνουν την επόμενη Δευτέρα, 15 Ιουνίου στις 11:00 ώρα Ελλάδας. Για το λόγο αυτό, η Seat έδωσε την παραπάνω teaser φωτογραφία του μοντέλου, από την οποία διακρίνονται τα νέα LED γραφικά στα πίσω φωτιστικά σώματα και η υιοθέτηση της νέας γραμματοσειράς για την ονομασία του μοντέλου.

Η εταιρία αναφέρει ότι η εξέλιξη του σχεδιασμού θα έχει ως αποτέλεσμα μια νέα αισθητική τόσο εντός της καμπίνας όσο και του εξωτερικού σχεδιασμού, ενώ το ανανεωμένο μοντέλο θα φέρει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες συνδεσιμότητας και ασφάλειας, που έχει στη φαρέτρα του το VW Group.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...