Mercedes-AMG E63 facelift

Σχετικά άρθρα

Η Mercedes-AMG παρουσίασε σήμερα τις ανανεωμένες E63 και E63 S που αποκτούν φρέσκια εμφάνιση και πιο σύγχρονο εξοπλισμό ασφαλείας. Το μοντέλο διαθέτει νέους προφυλακτήρες, LED φωτιστικά σώματα, νέα γρίλια και στο εσωτερικό συναντάμε νέο τιμόνι, νέα οθόνη 12,3″ για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3″. Νέο είναι και το touchpad στη κεντρική κονσόλα, ενώ υπάρχουν νέοι χρωματικοί συνδυασμοί στο εσωτερικό και τρία νέα χρώματα (Graphite Grey, Cirrus Silver και Brilliant Blue) στο εξωτερικό.

Στον τομέα της ενεργητικής ασφάλειας το μοντέλο αποκτά σύστημα ανίχνευσης χεριών στο τιμόνι, ενεργό cruise control, σύστημα υποβοήθησης και αυτόματου φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης, σύστημα ειδοποίησης τυφλών σημείων και κάμερα 360 μοιρών.

Μηχανικά ο 4,0 λίτρος V8 κινητήρας αποδίδει 571 άλογα με 750 Nm ροπής στην E63 έκδοση και 612 άλογα με 850 Nm ροπής στην E63 S. Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα νέο 9-αρι αυτόματο κιβώτιο AMG SPEEDSHIFT MCT, η κίνηση περνά σε όλους τους τροχούς, με την E63 να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα και η E63 S σε 3,4 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 χλμ/ώρα, ενώ με το AMG Driver’s package αυτή ανέρχεται στα 300 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...