H Ford teasάρει το νέο F-150. Στις 25 του μηνός η παρουσίασή του

Σχετικά άρθρα

Η Ford έδωσε μια teaser φωτογραφία της νέας γενιάς του F-150, το οποίο θα παρουσιαστεί την Τρίτη, 25 Ιουνίου. Η εταιρία θα ξεκινήσει να δέχεται παραγγελίες για το μοντέλο από τις 15 Ιουλίου, με την παραγωγή να ξεκινά από τις 12 Οκτωβρίου στο εργοστάσιο της Μπλε Οβάλ εταιρίας στο Dearborn του Michigan, και από τις 9 Νοεμβρίου στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Kansas City.

Από προηγούμενες κατασκοπευτικές φωτογραφίες έχουμε δει ότι η νέα γενιά του F-150 θα αποκτήσει νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων και νέα μεγαλύτερη οθόνη αφής στο κέντρο της κονσόλας για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, τουλάχιστον 12 ιντσών. Νέο θα είναι επίσης το τιμόνι, ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, οι αεραγωγοί, ενώ και ο σχεδιασμός των διακοπτών του συστήματος του κλιματισμού είναι διαφορετικός. Επίσης θα διαθέτει πιο άνετα καθίσματα, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να υποστηρίζει over-the-air αναβαθμίσεις.

Το νέο F-150 θα προσφέρεται με 4 κινητήρες βενζίνης. Με τον V6 3,3-λίτρων απόδοσης 290 ίππων, με τον V6 2,7-λίτρων EcoBoost απόδοσης 325 ίππων, με τον V6 3,5-λίτρων EcoBoost απόδοσης 375 ίππων, αλλά και με τον 5,0-λίτρων V8 diesel απόδοσης 395 ίππων.

Επίσης για πρώτη φορά στην ιστορία του θα είναι διαθέσιμη και μια υβριδική έκδοση η οποία θα συνδυάζει έναν V6 3,5-λίτρων κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα. Διαθέσιμος και ο 3,0-λιτρος PowerStroke V6 diesel κινητήρας απόδοσης 250 ίππων.

Διάβασε ακόμα

Το νέο Ford F-150 θα διαθέτει onboard γεννήτρια

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...

H Maserati teasάρει ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο, είναι η GranCabrio Folgore;

Την τελευταία ημέρα του περασμένου Φεβρουαρίου η Maserati παρουσίασε την GranCabrio, και σήμερα η ιταλική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser video ενός νέου...