Δημοπρατείται μια BMW M4 GTS του 2016 με μόλις 98 χλμ.

Σχετικά άρθρα

Παραμονή δεκαπενταύγουστου του 2015 η BMW παρουσίασε την πιο σκληροπυρηνική έκδοση της M4, την M4 GTS. Αρχικά, η γερμανική εταιρία είχε προγραμματίσει να κατασκευάσει μόλις 700 M4 GTS οι οποίες και θα πήγαιναν σε αυτές τις χώρες, αλλά επειδή το μοντέλο έγινε sold out μέσα σε ελάχιστο καιρό η BMW αποφάσισε να κατασκευάσει επιπλέον 103 μονάδες για τους πελάτες της και 27 επιπλέον μονάδες για διαφημιστικούς σκοπούς, κάτι που σημαίνει ότι συνολικά κατασκευάστηκαν 830 M4 GTS.

Μια εξ αυτών βρίσκεται προς πώληση μέσω διαδικτυακής δημοπρασίας από το Bring A Trailer, με το αυτοκίνητο να βγαίνει από το εργοστάσιο στις 24 Οκτωβρίου του 2016. Ο ιδιοκτήτης, αφού πλήρωσε 134.200 δολάρια (χωρίς κανένα επιπλέον εξοπλισμό), την παρέλαβε στα τέλη του χρόνου, καθώς πήρε πινακίδες στο Οχάιο των Η.Π.Α. στις 30 Δεκεμβρίου του 2016.

Έκτοτε, “έγραψε” μόλις 61 μίλια (98 χλμ.) με το αυτοκίνητο, και τώρα το πουλά με την ελπίδα ότι θα πάρει -τουλάχιστον- τα λεφτά του πίσω. Με δύο ημέρες, όμως, να απομένουν -τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές- το υψηλότερο bid είναι μόλις 67.000 δολάρια. Το αυτοκίνητο έχει αριθμό πλαισίου WBS4S9C5XGK578928, είναι βαμμένο σε γκρι (Mineral Gray) χρώμα, διαθέτει carbon κεραμικά φρένα, ενώ οι 20άρες ζάντες φορούν τα ελαστικά Michelin Pilot Cup Sport 2 με τα οποία βγήκε από το εργοστάσιο το 2016.

Να θυμίσω ότι o λόγος που η M4 GTS είναι τόσο ποθητή, είναι τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, καθώς ο τρίλιτρος, εξακύλινδρος εν σειρά, υπερτροφοδοτούμενος κινητήρα της απλής M4, χάρη στο σύστημα ψεκασμού νερού, αποδίδει 500 άλογα και 600 Nm ροπής και συνδυάζεται με το 7-τάχυτο M DCT αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Αυτό σημαίνει ότι η M4 GTS επιταχύνει στα 100 χλμ/ώρα από στάση σε 3.8 δευτερόλεπτα με την τελική της ταχύτητα να είναι 305 χλμ/ώρα, με την γερμανική εταιρία να αναφέρει ότι o Jorg Weidinger, οδηγός εξέλιξης του BMW M Division, γύρισε με μια τέτοια στο Nurburgring σε 7:27.88, όντας 24 ολόκληρα δευτερόλεπτα πιο γρήγορη από την απλή M4.

Αναλυτικές λεπτομέρειες για την Μ4 GTS μπορείς να διαβάσεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...