Δες όλες τις λεπτομέρειες ενός κατάμαυρου Audi RS7

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Audi παρουσίασε το νέο RS7 Sportback, το ντεμπούτο του οποίου έγινε στην περσινή έκθεση της Φρανκφούρτης. Το κανάλι Auditography στο YouTube πήρε ένα κατάμαυρο (Sebring Black) RS7 και πήγε στη Βαρσοβία της Πολωνίας και μας παρουσιάζει κάθε λεπτομέρεια του -ίσως- ομορφότερου μοντέλου της γκάμας της γερμανικής εταιρίας αυτή τη στιγμή.

Όπως γνωρίζεις, το τετράθυρο coupe μοντέλο φορά τον V8 4,0-λίτρων biturbo κινητήρα απόδοσης 600 ίππων με 800 Nm ροπής. Σύμφωνα με την γερμανική εταιρία, τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,6 δευτερόλεπτα, αλλά οι μετρήσεις του Auditography έδειξαν ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε 3,38 δευτ. Τα 0-200 χλμ/ώρα σε 12 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα, ηλεκτρονικά περιορισμένη.

Αν το αυτοκίνητο διαθέτει το Dynamic πακέτο, τότε ο περιοριστής της τελικής αυξάνεται στα 280 χλμ/ώρα, ενώ με το Dynamic plus πακέτο το RS7 μπορεί να πιάσει 305 χλμ/ώρα.

Ο κινητήρας συνδυάζεται αποκλειστικά με το 8-τάχυτο Tiptronic αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που έχει βελτιωθεί για ταχύτερες αλλαγές. Διαθέτει λειτουργία launch control, με την κίνηση να στέλνεται φυσικά σε όλους τους τροχούς σε αναλογία 40% μπροστά και 60% πίσω, ενώ για το φρενάρισμα υπάρχουν carbon-κεραμικοί δίσκοι. Το σύστημα τετρακίνησης, όταν απαιτηθεί, μπορεί να στείλει έως και το 70% της κίνησης στον μπροστά άξονα και έως το 85% στον πίσω.

Διάβασε ακόμα

25 χρόνια Audi RS. Αυτά είναι όλα τα RS μοντέλα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...