VW: Η αγορά αυτοκινήτων στην Ευρώπη θα χρειαστεί 2 χρόνια για να ανακάμψει

Σχετικά άρθρα

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει επηρεάσει σημαντικά τις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο, με τον Christian Dahlheim, επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων της VW να δηλώνει πως η αγορά αυτοκινήτων στην Ευρώπη θα χρειαστεί 2 χρόνια για να ανακάμψει στα προ κορωνοϊού επίπεδα.

Διάβασε ακόμη

25% θα μειωθεί φέτος η αγορά νέων αυτοκινήτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αγορά της Κίνας θα ανακάμψει γρηγορότερα απ’όλες, ενώ για την ώρα είναι δύσκολο να προβλεφθεί το πότε θα γίνει η ανάκαμψη της αμερικάνικης αγοράς. Ο Dahlheim πρόσθεσε πως η αγορά της Νοτίου Αμερικής θα συμβεί το 2023.

Στις σχετικές ειδήσεις η Volkswagen προχώρησε στη κατοχύρωση του ονόματος e-Samba, κάτι που σημαίνει πως είναι αρκετά πιθανό να ονομάσει έτσι κάποια έκδοση του ID Buzz.

Διάβασε επίσης

Το Volkswagen Bulli έγινε 70 ετών

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...