Κάποιος τούμπαρε ηλιθιωδώς το νέο Mini JCW GP την ημέρα που το παρέλαβε

Σχετικά άρθρα

Ο Βέλγος ΥouTuber Mr. Pog παρέλαβε τις προηγούμενες ημέρες το ολοκαίνουριο Mini JCW GP του (το 225στό από τα 3000 που θα βγουν στην παραγωγή), το οποίο του παραδόθηκε στο σπίτι του μέσα σε ένα τεράστιο ξύλινο κουτί.

Εξαιτίας, όμως, των περιορισμών στην κυκλοφορία εξαιτίας της νόσου Covid-19, o Pog δεν μπορούσε να βγει στον δρόμο για να δοκιμάσει/χαρεί το νέο του απόκτημα. Έτσι, σχημάτισε μια διαδρομή στην αυλή του προσπαθώντας να κάνει σε κάθε γύρο και καλύτερο χρόνο.

Ο Pog ολοκλήρωσε πολλούς γύρους και μας το δείχνει μέσα από εξαιρετικά πλάνα στο παραπάνω video. Η ζημιά, όμως, δεν άργησε να έρθει, καθώς μετά από τόσους πολλούς γύρους, ο πίσω τροχός του συλλεκτικού βρετανικού hothatch “σκάλωσε” στο χώμα, με αποτέλεσμα να τουμπάρει. Τα υπόλοιπα στο video.

Διάβασε ακόμα

Επίσημο: Mini John Cooper Works GP με 306 άλογα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...