Russell: Η Red Bull κάνει τον Albon “να μοιάζει ηλίθιος”

Σχετικά άρθρα

Για πρώτη φορά από το 2018 η Williams κατάφερε να βάλει και τα δύο της μονοθέσια στο Q2, με τον George Russell να εκκινεί αύριο τον αγώνα από την 12η θέση και τον Nicholas Latifi από την 15η. Ο Russell, έχει πολύ καλό φίλο τον Alex Albon, ο οποίος περιορίστηκε μόλις στην 13η θέση, με τον Max Verstappen να πετυχαίνει σήμερα τον 7ο ταχύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές.

Μετά το τέλος των κατατακτηρίων ο Russell δήλωσε πως αδυνατεί να πιστέψει πως ο Albon είναι τόσο πιο αργός από τον Verstappen, αφού έχει αγωνιστεί μαζί του από το 2018, στην Formula 2, ενώ ο Albon ανταγωνιζόταν με τον Charles Leclerc στο πρωτάθλημα GP3 του 2016. Έτσι ο Russell είπε πως ο Albon “φαίνεται να μοιάζει ηλίθιος”, εννοώντας πως αδικείται από την Red Bull.

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

Εννοώ πως γνωρίζω τον Alex τα τελευταία 15 χρόνια. Βρισκόμαστε στα ίδια paddock. Είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς που υπάρχουν. Ο Max [Verstappen] και ο Charles [Leclerc] θα πουν το ίδιο. Ήταν πάντα στις μπροστά θέσεις και δεν ξέρω τι συμβαίνει.

Τώρα δεν ξέρω τι συμβαίνει. Αισθάνομαι πολύ άσχημα γι’αυτόν, επειδή φαίνεται πως τον κάνουν να μοιάζει ηλίθιος και δεν είναι. Έχει κερδίσει σε ότι έχει κάνει. Δεν ξέρω λοιπόν τι συμβαίνει, αλλά πρέπει να το ξεκαθαρίσουν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...