Η Cadillac έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένες φωτογραφίες από το εσωτερικό του Lyriq EV, του ηλεκτρικού της crossover, που διαθέτει μια τεράστια οθόνη μήκους 33″ και ύψους 5″, αλλά και ξύλινες και μεταλλικές επιφάνειες.

Η οθόνη είναι κοίλη, κατασκευασμένη από ένα συνεχόμενο γυαλί και αποτελείται από τρία τμήματα, με το αριστερό και δεξί μέρος να είναι αφής, ενώ το τμήμα του πίνακα οργάνων ελέγχεται είτε μέσω του περιστροφικού διακόπτη που βρίσκεται στη κεντρική κονσόλα, είτε μέσω των κουμπιών στο τιμόνι.

Το Lyriq θα μπορεί να αναγνωρίσει τον οδηγό κατά την είσοδό του και θα προσαρμόζεται σύμφωνα με τα δικά του θέλω. Το αυτοκίνητο θα φέρει ζάντες 22″, με τις πόρτες να ανοίγουν και να κλείνουν αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού που βρίσκεται “κρυμμένο” πάνω στις πόρτες,

Το Lyriq θα βασίζεται στη νέα αρθρωτή BEV3 πλατφόρμα της GM, η οποία είναι αρκετά ευέλικτη, μιας και πάνω σε αυτή θα κατασκευαστούν συμπαγή crossovers, SUVs, coupes, pickups, σεντάν, crossovers coupes, επαγγελματικά οχήματα, αλλά και τα Cruise Origin και Cruise Cargo Pod. Θα φέρει τις νέες Ultium μπαταρίες που θα χαρίζουν αυτονομία σχεδόν 640 χλμ και η παρουσίασή του έχει προγραμματιστεί για τις 6 Αυγούστου.