Το Cruise Origin είναι το αυτόνομο car-sharing όχημα της GM για το μέλλον

Σχετικά άρθρα

Η Cruise Automation, η θυγατρική της GM που αναπτύσσει αυτόνομη τεχνολογία παρουσίασε το Cruise Origin, ένα νέο αυτόνομο car-sharing μικρό λεωφορείο το οποίο θα περάσει στη παραγωγή τα επόμενα χρόνια.

Το όχημα διαθέτει μια σειρά αισθητήρων που του επιτρέπουν να κινείται πλήρως αυτόνομα και έτσι δεν διαθέτει τιμόνι και πεντάλ. Στο εσωτερικό του συναντάμε δύο καθίσματα-καναπέδες, τοποθετημένα αντικριστά, οθόνες και ξύλινο δάπεδο.

Η Cruise Automation θέλει κατασκευάσει 50.000 με 100.000 Origin, με το όχημα που βλέπουμε να περνά σχεδόν αυτούσιο στη παραγωγή και να είναι αμιγώς ηλεκτρικό, βασιζόμενο πάνω σε μια νέα πλατφόρμα της GM, στην οποία θα βασιστούν 11 διαφορετικά οχήματα.

Το πρώτο ηλεκτρικό όχημα της GM που θα περάσει στη παραγωγή και θα κατασκευάζεται πάνω στη νέα πλατφόρμα θα είναι το ηλεκτρικό crossover με τα σήματα της Cadiilac. Το Origin θα περάσει στη παραγωγή το 2022.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η GM φεύγει από τα εμβληματικά της κεντρικά γραφεία

Από το 1996 η GM έχει τα κεντρικά της γραφεία στο Renaissance Centre, στο ψηλότερο κτίριο του Ντιτρόιτ, αλλά η εταιρία εγκαταλείπει τον εμβληματικό...

Ford και GM εξετάζουν συνεργασίες για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους

Τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασιών για τη μείωση του κόστους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταγωνιστούν...