H Rolls-Royce teasάρει τη νέα Ghost

Σχετικά άρθρα

Η Rolls-Royce ανακοίνωσε σήμερα ότι το ερχόμενο φθινόπωρο θα πραγματοποιήσει τα αποκαλυπτήρια της νέας -δεύτερης-γενιάς της Ghost. Το υπάρχων μοντέλο παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2009, για να ξεκινήσει τις πωλήσεις του λίγους μήνες αργότερα, και μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια που ήταν στην αγορά έγινε το πιο επιτυχημένο μοντέλο στην 116χρονη ιστορία της μάρκας.

Το μοντέλο θα χρησιμοποιεί την αλουμινένια spaceframe “Architecture of Luxury” πλατφόρμα της Cullinan, που επιτρέπει στο μοντέλο να χάσει αρκετά κιλά. Η νέα Ghost θα είναι τετρακίνητη και θα φορά τον 6,6-λίτρων V12 twin-turbo κινητήρα που θα συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και με ένα ήπιο υβριδικό σύστημα 48-volt.

Θα έχει ενεργό anti-roll σύστημα και στο εσωτερικό θα συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων, προηγμένο head-up display και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη που θα ανοιγοκλείνει ηλεκτρονικά και θα “κρύβεται” μέσα στο ταμπλό, όταν ο οδηγός δεν την χρειάζεται.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...