Τον Νοέμβριο η παρουσίαση του Infiniti QX55

Σχετικά άρθρα

Η Infiniti ανακοίνωσε σήμερα ότι στις 11 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει τα παγκόσμια αποκαλυπτήρια του QX55, το οποίο αναμένεται να γίνει διαθέσιμο σε όλη τη Βόρεια Αμερική την επόμενη άνοιξη, και σε άλλες αγορές αργότερα.

Η coupe του QX50 θα διαθέτει κεκλιμένη οροφή, με την ιαπωνική εταιρία να αναφέρει ότι αυτή θα αντλεί έμπνευση από το πρώτης γενιάς FX. Στο τελείωμα της θα υπάρχει μια αεροτομή, όπως αποκαλύπτει η teaser φωτογραφία, που έδωσε σήμερα η premium ιαπωνική εταιρία.

Η παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει μέσω live stream στα κοινωνικά δίκτυα στις 17:55 PST (03:55 ώρα Ελλάδας) στις 12 Νοεμβρίου.

Κύριος αντίπαλος του QX55 θα είναι η BMW X4 και τα υπόλοιπα μοντέλα της συγκεκριμένης κατηγορίας, και μηχανικά θα εξοπλίζεται με τους ίδιους κινητήρες που συναντάμε στο QX50, όπου ανάμεσά τους υπάρχει και ο turbo τετρακύλινδρος κινητήρας 2,0-λίτρων με μεταβλητή τεχνολογία συμπίεσης, απόδοσης 270 ίππων και 380 Nm ροπής.

Τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου είχε προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, αυτό όμως δεν έγινε εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού και στην επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα της εταιρίας.

Η παραγωγή του μοντέλο στο εργοστάσιο της εταιρίας στην πόλη Aguascalientes του Μεξικού ήταν να ξεκινήσει τον Ιούνιο, αλλά τελικά -αν όλα πάνε βάσει προγραμματισμού- το πρώτο αυτοκίνητο θα βγει από την γραμμή παραγωγής τον ερχόμενο Νοέμβριο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Bentley teasάρει το νέο ειδικό μοντέλο της

Στις 7 Μαΐου η Bentley θα αποκαλύψει ένα νέο ειδικό μοντέλο που θα φέρει την υπογραφή της Mulliner, ήτοι του εσωτερικού τμήματος της βρετανικής...

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...