Koenigsegg Gemera, Jesko, και Jesko Absolut στο γκαράζ του Jon Olsson

Σχετικά άρθρα

H Koenigsegg -κατά την προσφιλή της τακτική- έχει ξεκινήσει ένα παγκόσμιο tour, ώστε να δώσει την ευκαιρία στους υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες της να δουν από κοντά την Jesko, την Jesko Absolut, και την Gemera.

Τα δύο τελευταία παρουσιάστηκαν στην φετινή -ακυρωθείσα- έκθεση της Γενεύης, αλλά εμείς ήμασταν εκεί και τα είδαμε από κοντά. Ακριβώς τα ίδια showcar μοντέλα που ήταν στο περίπτερο της σουηδικής εταιρίας στη Γενεύη, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά ο YouTuber και πρώην επαγγελματίας σκιέρ, Jon Olsson.

Και αυτό γιατί μια από τις στάσεις της Koenigsegg στο παγκόσμιο tour της ήταν στην πανέμορφη παραλιακή πόλη της Marbella, στη νότια Ισπανία. Εκεί, ο Olsson διατηρεί εξοχική κατοικία, και ένας φίλος του Σουηδού έφερε την Regera του, κάνοντας τη θέα των hypercars της Koenigsegg ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Διάβασε ακόμα

Έτσι η Koenigsegg κατάφερε να κάνει τον 3-κύλνδρο κινητήρα της Gemera να αποδίδει 600 άλογα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...