Η Rolls-Royce συνεχίζει το teasing της νέας Ghost και σήμερα αποκάλυψε ορισμένες από τις τεχνολογίες που θα διαθέτει το νέο της μοντέλο. Η νέα Ghost θα χρησιμοποιεί την αλουμινένια spaceframe “Architecture of Luxury” πλατφόρμα της Cullinan, θα έχει σύστημα τετρακίνησης, τετραδιεύθυνσης αλλά και ανάρτηση “μαγικό χαλί” που αποσβένει σχεδόν πλήρως τις ανωμαλίες του δρόμου.

Χρειάστηκαν περισσότερα από 3 χρόνια προκειμένου να εξελιχθεί η συγκεκριμένη ενεργή ανάρτηση. Ονομάζεται Planar και χρησιμοποιεί κάμερα και τα δεδομένα του GPS προκειμένου να προβλέψει τις ανωμαλίες και τις στροφές του δρόμου.

Η νέα Ghost θα φορά τον 6,6-λίτρων V12 twin-turbo κινητήρα που θα συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και με ένα ήπιο υβριδικό σύστημα 48-volt.

Θα έχει ενεργό anti-roll σύστημα και στο εσωτερικό θα συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων, προηγμένο head-up display και σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη που θα ανοιγοκλείνει ηλεκτρονικά και θα “κρύβεται” μέσα στο ταμπλό, όταν ο οδηγός δεν την χρειάζεται.

Η παρουσίασή της νέας Ghost θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο.