H Nikola ανοιχτή σε συνεργασία με τη Hyundai για τεχνολογία υδρογόνου σε βαρέα οχήματα

Σχετικά άρθρα

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα της Νότιας Κορέας, Chosun Ilbo, που δημοσιεύθηκε την Κυριακή, ο Trevor Milton, ιδρυτής της Nikola Corp, δήλωσε ότι θα ήθελε να συνεργαστεί με τη Hyundai, με σκοπό την ανάπτυξη της τεχνολογίας υδρογόνου για βαρέα οχήματα, αλλά παρά τις δύο προτάσεις του στη Hyundai, αυτές απορρίφθηκαν.

Όπως γνωρίζεις, η Hyundai, μαζί με την Toyota, είναι από τις λίγες αυτοκινητοβιομηχανίες που υποστηρίζουν την τεχνολογία υδρογόνου, με την εκπρόσωπο της Nikola, Nicole Rose, να δηλώνει:

Ο Trevor τρέφει τεράστιο σεβασμό προς τη Hyundai και βλέπει τη Hyundai μεταξύ των ηγετών του υδρογόνου σε όλο τον κόσμο. Ο Trevor είναι και θα συνεχίσει να είναι, ανοιχτός να συνεργαστεί αν ποτέ επιλέξει να το κάνει.

Πηγές κοντά στη Hyundai αναφέρουν ότι δεν υπήρξαν συνομιλίες συνεργασίας, προσθέτοντας ότι αν η Nikola κάνει μια επίσημη πρόταση, τότε η Hyundai μπορεί να την εξετάσει. Ωστόσο κάτι τέτοιο ενδέχεται να μην συμβεί, καθώς οι δύο εταιρίες θα είναι δυνητικά ανταγωνιστές στο μέλλον.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...