Aston Martin DBS Superleggera και Vantage 007 Editions

Σχετικά άρθρα

Η Aston Martin με αφορμή τη νέα ταινία του James Bond, No Time To Die, που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, έβγαλε στην αγορά τις 007 εκδόσεις των DBS Superleggera και Vantage.

Τα αυτοκίνητα θα κατασκευάζονται από το τμήμα Q της Aston Martin και αποτελούν μια συνεργασία της βρετανικής εταιρίας με την EON Productions, η οποία μαζί με τα Metro Goldwyn Mayer Studios, είναι υπεύθυνη για την παραγωγή των ταινιών του James Bond.

Η Vantage 007 Edition αντλεί έμπνευση από τη κλασσική Vantage V8 που εμφανίστηκε στη ταινία The Living Daylights του 1987, γι’αυτό και η Aston Martin προσφέρει και ένα σετ σκι τα οποία θα κατασκευάζονται σε περιορισμένη έκδοση. Είναι βαμμένη στο Cumberland Grey χρώμα, με τον V8 κινητήρα να συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Μόλις 100 Vantage 007 Edition θα βγουν στην αγορά.

Η DBS Superleggera 007 Edition θα κατασκευαστεί σε μόλις 25 μονάδες και είναι ίδια με αυτή που οδηγεί ο James Bond στη νέα ταινία. Είναι βαμμένη στο Ceramic Grey χρώμα, έχει carbon λεπτομέρειες, ειδικές ζάντες 21″ με το λογότυπο του 007, ενώ μικρές 007 λεπτομέρειες υπάρχουν και στο εσωτερικό.

Η Vantage 007 Edition ξεκινά από τις 161.000 λίρες Αγγλίας (177.750 ευρώ), ενώ η DBS Superleggera 007 Edition έχει αρχική τιμή 279.025 λίρες Αγγλίας (308.050 ευρώ) Οι παραδόσεις τους θα ξεκινήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2021.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O κος “Εφιάλτης στη Κουζίνα” αγόρασε μια Aston Martin Valour

Ο διάσημος Βρετανός μάγειρας Gordon Ramsay κατέχει μια αξιοζήλευτη συλλογή αυτοκινήτων όπου ανάμεσά τους συναντάμε τα: LaFerrari Aperta, LaFerrari, F12tdf, 550 Maranello, 360 Modena,...

Η Aston Martin καθυστερεί το ηλεκτρικό της μοντέλο λόγω της χαμηλής ζήτησης

Η Aston Martin καθυστερεί την κυκλοφορία του πρώτου της ηλεκτρικού αυτοκινήτου λόγω έλλειψης ζήτησης από τους καταναλωτές, ανέφερε σήμερα ο Lawrence Stroll, που είπε...

Η Aston Martin παρουσιάζει τη νέα Vantage GT4

Δύο εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της ανανεωμένες Vantage και Vantage GT3, η Aston Martin αποκάλυψε σήμερα την αντίστοιχη GT4 αγωνιστική έκδοση του μοντέλου. Αυτή είναι...
Autoblog.gr