Ο Nico Rosberg αγόρασε ένα Rimac C_Two

Σχετικά άρθρα

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 του 2016, Nico Rosberg, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στις εγκαταστάσεις της Rimac Automobili, στην πόλη Sveta Nedelja της Κροατίας, με σκοπό να παραμετροποιήσει το C_Two, που είχε παραγγείλει στις αρχές του 2019.

Ο Γερμανός οδηγός αγώνων θα παραλάβει το αυτοκίνητο του μέσα στο 2021, με την διαδικασία να γίνεται μαζί με τον ιδρυτή και CEO της εταιρίας, Mate Rimac, ο οποίος δήλωσε:

Για εμάς, είναι τιμή που ο Nico επέλεξε να γίνει μέλος της οικογένειας της Rimac Automobili. Ο Nico είναι ένας σπουδαίος τύπος, ως οδηγός, ως επιχειρηματίας βιώσιμης ανάπτυξης, λάτρης της τεχνολογίας και του μέλλοντος, και καταλαβαίνει ακριβώς τι θέλουμε να επιτύχουμε με το C_Two.

Απλά, ότι θέλουμε να θέσουμε νέα πρότυπα απόδοσης χρησιμοποιώντας προηγμένη ηλεκτρική τεχνολογία που αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από εμάς εδώ στη Rimac Automobili. Το αυτοκίνητο που δημιουργήσαμε κατασκευάστηκε σχεδόν από την αρχή από την ομάδα εδώ στην Κροατία. Και το να έχουμε έναν από τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου μας δίνει την απόλυτη σφραγίδα έγκρισης για το σχεδιασμό και τα μηχανολογικά του, και αγοράζοντας ένα είναι καταπληκτικό συναίσθημα.

Ο Nico Rosberg, μετά από 11ετή καριέρα στη Formula 1, ξεκίνησε μια καριέρα ως επιχειρηματίας βιώσιμης ανάπτυξης και επενδυτής στις πράσινες τεχνολογίες. Μέχρι σήμερα έχει επενδύσει σε περισσότερες από είκοσι start-up επιχειρήσεις κινητικότητας, καθώς και στο ηλεκτρικό πρωτάθλημα της Formula E. Τέλος, το 2019, ίδρυσε το Greentech Festival, μια παγκόσμια πλατφόρμα για βιώσιμη καινοτομία και τρόπο ζωής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...