Ο Nico Rosberg αγόρασε ένα Rimac C_Two

Σχετικά άρθρα

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 του 2016, Nico Rosberg, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στις εγκαταστάσεις της Rimac Automobili, στην πόλη Sveta Nedelja της Κροατίας, με σκοπό να παραμετροποιήσει το C_Two, που είχε παραγγείλει στις αρχές του 2019.

Ο Γερμανός οδηγός αγώνων θα παραλάβει το αυτοκίνητο του μέσα στο 2021, με την διαδικασία να γίνεται μαζί με τον ιδρυτή και CEO της εταιρίας, Mate Rimac, ο οποίος δήλωσε:

Για εμάς, είναι τιμή που ο Nico επέλεξε να γίνει μέλος της οικογένειας της Rimac Automobili. Ο Nico είναι ένας σπουδαίος τύπος, ως οδηγός, ως επιχειρηματίας βιώσιμης ανάπτυξης, λάτρης της τεχνολογίας και του μέλλοντος, και καταλαβαίνει ακριβώς τι θέλουμε να επιτύχουμε με το C_Two.

Απλά, ότι θέλουμε να θέσουμε νέα πρότυπα απόδοσης χρησιμοποιώντας προηγμένη ηλεκτρική τεχνολογία που αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από εμάς εδώ στη Rimac Automobili. Το αυτοκίνητο που δημιουργήσαμε κατασκευάστηκε σχεδόν από την αρχή από την ομάδα εδώ στην Κροατία. Και το να έχουμε έναν από τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου μας δίνει την απόλυτη σφραγίδα έγκρισης για το σχεδιασμό και τα μηχανολογικά του, και αγοράζοντας ένα είναι καταπληκτικό συναίσθημα.

Ο Nico Rosberg, μετά από 11ετή καριέρα στη Formula 1, ξεκίνησε μια καριέρα ως επιχειρηματίας βιώσιμης ανάπτυξης και επενδυτής στις πράσινες τεχνολογίες. Μέχρι σήμερα έχει επενδύσει σε περισσότερες από είκοσι start-up επιχειρήσεις κινητικότητας, καθώς και στο ηλεκτρικό πρωτάθλημα της Formula E. Τέλος, το 2019, ίδρυσε το Greentech Festival, μια παγκόσμια πλατφόρμα για βιώσιμη καινοτομία και τρόπο ζωής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η HiPhi επεκτείνεται στην Ευρώπη, με νέα αντιπροσωπεία στο Όσλο

Μερικές εβδομάδες μετά τα επίσημα εγκαίνια του πρώτου HiPhi Hub στην Ευρώπη, που άνοιξε στο Μόναχο της Γερμανίας, η HiPhi ενισχύει την ευρωπαϊκή της...

Η BYD έχει καταθέσει τις περισσότερες αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας

Η κινέζικη BYD είναι η ηλεκτρική εταιρία που έχει καταθέσει μέχρι σήμερα τις περισσότερες αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Συγκεκριμένα, η εταιρία έχει καταθέσει περίπου...

Κινέζικο σπορ ηλεκτρικό μοντέλο με 435 άλογα και τιμή 38.900 ευρώ

Γνώρισε το SC-01, ένα σπορ ηλεκτρικό μοντέλο της κινέζικης εταιρίας Small Sports Car, που θα περάσει σύντομα στη παραγωγή, με αρχική τιμή κάτω των...