Σε έναν έλεγχο ρουτίνας στις 21 Αυγούστου, η αστυνομία της πολιτείας της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ ανακάλυψε 63 κιλά μαριχουάνας στο βαν που οδηγούσε ο 41χρονος Cory A. Taylor, ενώ βρέθηκαν επίσης μια σιδερογροθιά και μια στολή με τα σήματα της FedEx.

Αυτό οδήγησε σε πιο ενδελεχή έρευνα, που είχε σαν αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η παράνομη επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών του Taylor, η οποία είχε στηθεί μέσα σε ένα παλιό πυροσβεστικό τμήμα, που είχε μετατραπεί σε κατοικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Taylor είπε στους αστυνομικούς ότι είχε πληρωθεί για να λάβει το εμπόρευμα της μαριχουάνας, και να την παραδώσει σε έναν άντρα με το όνομα “Juan”. Πρόσθεσε δε ότι μια πηγή στην Καλιφόρνια είχε αποστείλει έξι δέματα μαριχουάνας στο σπίτι της μητέρας του.

Ωστόσο, σε έρευνες της αστυνομίας, βρέθηκαν στο σπίτι του 8 εξωτικά αυτοκίνητα, 24 όπλα, πυρομαχικά, εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και επιπλέον 22 κιλά μαριχουάνας. Ακόμα, σε ένα γκαράζ δίπλα στην κατοικία της μητέρας του Taylor βρέθηκαν 37 αυτοκίνητα, όπου ανάμεσά του υπήρχαν οκτώ Toyota Supra Mk4, τρία Nissan GT-R R34, πέντε BMW M3 (E46), τρεις BMW M3 (E92), δύο Mitsubishi Lancer Evo VII, ένα Mazda RX-7, ένα Nissan 350Z και δύο Honda S2000.

O Taylor ήταν ενεργό μέλος σε αρκετά forum για Toyota, BMW και Nissan τα προηγούμενα χρόνια, με την αστυνομία να έχει κατασχέσει τα 45 αυτοκίνητα, τα οποία αναμένεται να δημοπρατηθούν.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον Taylor είναι για διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη κατοχή 24 όπλων και πυρομαχικών, παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, με την αστυνομία να απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όσους γνωρίζουν οποιαδήποτε πληροφορία να κάνουν ανώνυμες καταγγελίες εις βάρος του, ώστε να διαλευκάνει την υπόθεση.