Δες το ηλεκτρικό Ford Mustang Cobra Jet με 1.420 άλογα να κάνει το 400άρι σε 8,27 δευτ.

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Απρίλιο η Ford θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στο πρώτο Cobra Jet, παρουσίασε το νέο Mustang Cobra Jet 1400 που παίρνει κίνηση από τέσσερις ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 476 ίππων ο καθένας, που συνδυαστικά αποδίδουν 1.420 άλογα (1.044 kW) με 1.491 Nm ροπής.

Είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο και είναι μια δημιουργία της Ford Performance, της MLe Racecars, της Watson Engineering, της AEM EV και της Cascadia.

Τώρα η Μπλε Οβάλ εταιρία έδωσε ένα video που μας δείχνει την μοναδική αυτή Mustang για dragster αγώνες, να κάνει το 400άρι σε 8,27, με ταχύτητα εξόδου μεγαλύτερη των 270 χλμ/ώρα.

Το αυτοκίνητο σε πρόσφατη δοκιμή κατάφερε να αποδώσει έως και 1.502 άλογα στους τροχούς, υπερβαίνοντας τους στόχους της Ford.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...