Η μοναδική Bugatti Veyron L’or Blanc έπεσε πάνω σε αχυρόμπαλες

Σχετικά άρθρα

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο ιδιοκτήτης της μοναδικής Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse L’Or Blanc είχε “την στιγμή του”, όταν κατά την διάρκεια του Supercar Owners Circle event, “έχασε τα φρένα” με αποτέλεσμα να πέσει πάω στις αχυρόμπαλες που είχαν τοποθετήσει οι διοργανωτές στον διάδρομο προσγείωσης – απογείωσης του αεροδρομίου του Γκστάαντ.

Οι ζημιές που υπέστη η Veyron είναι μικρές, αφού εντοπίζονται μόνο στον μπροστινό προφυλακτήρα. Το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε το 2011 και ήταν το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Bugatti με την KPM (Konigliche Porzellan-Manufaktur). Ήταν το πρώτο κατά παραγγελία roadster αυτοκίνητο που έχει στο εξωτερικό και στο εσωτερικό διακοσμητικά από πορσελάνη.

Για να καταφέρει η Bugatti να πετύχει αυτόν τον δίχρωμο χρωματισμό εφάρμοσε ειδικές τεχνικές που της πήραν 3 εβδομάδες. Μηχανικά φορά τον W16 8,0-λίτρων quad-turbo κινητήρα απόδοσης 1.001 ίππων με 1.250 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...