H Brembo λανσάρει δίσκους με “εμφάνιση καθρέφτη”

Σχετικά άρθρα

Η Brembo παρουσίασε σήμερα τον Greentive, ένα νέο δίσκο φρένων με μια επίστρωσης στην επιφάνεια του, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία High-Velocity-Oxy-Fuel (HVOF). Το όνομα Greentive προέρχεται από τη συνένωση των λέξεων green (πράσινο) και distinctive (ξεχωριστό), με το πρώτο συνθετικό να τονίζει τα οικολογικά χαρακτηριστικά του δίσκου, ενώ το δεύτερο την κομψότητα και την αναγνωρισιμότητα του.

Χάρη στην επιφάνεια πέδησης, ο δίσκος Greentive εξασφαλίζει πολύ χαμηλή φθορά, παρατείνοντας σημαντικά τη διάρκεια ζωής του δίσκου. Η μείωση της σκόνης από τα φρένα συμβάλλει στη μείωση των εκπομπών από αυτά, καθώς και σε καθαρότερες ζάντες. Επιπλέον, η επίστρωση προσφέρει υψηλό επίπεδο αντοχής στη διάβρωση, ένα χαρακτηριστικό που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τα νέα ηλεκτρικά οχήματα, όπου το σύστημα φρένων χρησιμοποιείται διαφορετικά, σε σχέση με ένα αυτοκίνητο με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Αισθητικά, ο Greentive δίσκος διακρίνεται από το εφέ καθρέφτη και τονίζεται περαιτέρω από το λογότυπο της Brembo στην επιφάνεια του δίσκου. Αυτό, όχι μόνο ενισχύει την ταυτότητά της Brembo, αλλά σηματοδοτεί και πότε πρέπει να αντικατασταθεί ο δίσκος.

Η νέα τεχνολογία επίστρωσης μπορεί να εφαρμοστεί στην επιφάνεια του δίσκου για όλη τη γκάμα των δίσκων της Brembo: συμπαγής, ελαφρύς, διπλός χυτός (dual cast) και πλωτοί δίσκοι δύο κομματιών.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...