H Genesis δοκιμάζει την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του G80 στο Nürburgring

Σχετικά άρθρα

Η Genesis έχει ανακοινώσει ότι μέχρι το 2021 θα προσφέρει στην αγορά ένα αμιγώς ηλεκτρικό σεντάν όχημα που θα τοποθετηθεί απέναντι από το Tesla Model S, όπως επίσης και ένα ηλεκτρικό SUV που θα τοποθετηθεί απέναντι από το Tesla Model X.

Τις προηγούμενες ημέρες και κατά διάρκεια αποκλειστικής χρήσης της πίστας του Nurburgring από αυτοκινητοβιομηχανίες, η premium κορεάτικη εταιρία πήγε με ένα πρωτότυπο του eG80 για να κάνει τις απαραίτητες δοκιμές εξέλιξης, όπου το βλέπουμε για πρώτη φορά.

Το μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του έτους, ώστε να κυκλοφορήσει αρχικά -σε περιορισμένη παραγωγή 5.000 μονάδων- στην αγορά της Νοτίου Κορέας, μέσα στο 2021.

Παρατηρώντας το πρωτότυπο παρατηρούμε την κλειστή εμπρός μάσκα, καθώς την απουσία απολήξεων για την εξάτμιση, στοιχεία που -μαζί με την έλλειψη μηχανικού θορύβου- επιβεβαιώνουν ότι βλέπουμε την ηλεκτρική έκδοση του G80.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...

Η Toyota Supra GRMN σε δοκιμές στο Nurburgring

Στην πίστα του Nurburgring η Toyota συνεχίζει τις δοκιμές της GRMN έκδοσης της Supra. Το αυτοκίνητο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο...