H Lordstown παρουσιάζει το εσωτερικό του Endurance

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές του καλοκαιριού η Lordstown Motors παρουσίασε το Endurance, το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό pickup, αλλά τότε δεν μας είχε δώσει φωτογραφίες του εσωτερικού του. Αυτό το “διορθώνει” σήμερα, με την αμερικάνικη εταιρία να μας αποκαλύπτει ότι η κεντρική κονσόλα του μοντέλου διαθέτει τρεις οθόνες.

Η μια είναι για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, μια για την οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, και μια για τις γενικές πληροφορίες του Endurance. Η Lordstown δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά φαίνεται ότι οι οθόνες έχουν ευρεία αναλογία διαστάσεων και τοποθετούνται σε ένα ανεξάρτητο μεταλλικό πλαίσιο.

Ακόμα, μπορούμε να δούμε ότι το ταμπλό είναι ντυμένο με υφασμάτινο υλικό και υπάρχουν ορθογώνιου αεραγωγοί, που βρίσκονται πάνω από τη μαύρη επένδυση.

Το Endurance διαθέτει 4 ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 600 άλογα και αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία ιόντων λιθίου 75 kWh, που χαρίζουν αυτονομία 400 χιλιομέτρων ανά φόρτιση. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε περίπου 5,5 δευτερόλεπτα.

Έχει ικανότητα ρυμούλκησης 3.400 κιλών, με την τιμή του να ξεκινά από τις 52.500 δολάρια στις ΗΠΑ, χωρίς σε αυτή να υπολογίζονται οι κρατικές εκπτώσεις και επιχορηγήσεις. Οι παραδόσεις του Lordstown Endurance θα ξεκινήσουν κατά τους πρώτους μήνες του 2021, με την εταιρία να θέλει να προσφέρει στο μέλλον ένα μεσαίο pickup αλλά και ένα SUV.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επεκτείνεται στην Ευρώπη η XPeng

Η XPeng έχει μεγάλες φιλοδοξίες για την αγορά της Ευρώπης, έχοντας ήδη παρουσία στη Νορβηγία, την Ολλανδία, τη Δανία και τη Σουηδία, πουλώντας τα G3...

H Geely κάνει παγκόσμια διαθέσιμο το νέο premium brand της, Galaxy

Πριν σχεδόν ένα χρόνο, η Geely παρουσίασε το νέο της πολυτελές brand, το οποίο ονομάζει Galaxy. Σήμερα, η κινέζικη εταιρία επιβεβαίωσε ότι θα κάνει...

Κατέρριψε το ρεκόρ γύρου το Hennessey Venom F5 Revolution στο Circuit of The Americas

Η Hennessey ξεκίνησε το 2023 με την αποκάλυψη του Venom F5 Revolution Coupe, που σχεδιάστηκε για να κυριαρχήσει στις πίστες του κόσμου. Σήμερα, η αμερικάνικη...
Autoblog.gr