Η Alfa Romeo θα ανακοινώσει σύντομα την ανανέωση του Kimi Raikkonen για το 2021

Σχετικά άρθρα

Στον αυριανό GP της Ρωσίας ο Kimi Raikkonen θα ισοφαρίσει τον Rubens Barrichello και θα γίνει ο πιο έμπειρος οδηγός στην ιστορία της F1, καθώς θα πάρει την 322η εκκίνηση του. Όχι, ότι τον ενδιαφέρει αυτό το στατιστικό, αλλά σίγουρα είναι εντυπωσιακό.

Αυτό το νούμερο φαίνεται ότι θα μεγαλώσει αρκετά, παρότι στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, λήγει το συμβόλαιο του Φιλανδού, ο οποίος κλείνει τα 41 του χρόνια σε τρεις εβδομάδες από σήμερα. Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελβετία, η Alfa Romeo Racing θα ανανεώσει για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιο της με τον Raikkonen.

Ο πρωταθλητής της F1 του 2007 λέγεται να έχει ενημερώσει την ιταλοελβετική ομάδα από τις 15 Σεπτεμβρίου για την πρόθεση του να συνεχίσει, κάτι που φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον σημερινό του teammate. Η Alfa Romeo Racing φέρεται να έχει αποφασίσει να λύσει τη συνεργασία της με τον Antonio Giovinazzi, ώστε να πάρει τη θέση του ο Mick Schumacher, ο οποίος σήμερα κέρδισε έναν ακόμα αγώνα της F2, αυξάνοντας στην διαφορά στους 18 βαθμούς από τον δεύτερο στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών στη Formula 2.

Επιπλέον, ο 21χρονος Γερμανός οδηγός της Ferrari Academy είναι πολύ πιθανό να πάρει σύντομα το “βάπτισμα του πυρός” ενός σύγχρονου μονοθέσιου της F1, καθώς μπορεί να τον δούμε στις 9 Οκτωβρίου, στις ελεύθερες δοκιμές του αγώνα στο Nurburgring, ώστε η Alfa Romeo να του δώσει μια ευκαιρία να δοκιμάσει τις ικανότητες του.

Διάβασε ακόμα

Ο Kimi Raikkonen πήρε δώρο από την Ferrari την SF71H, που κέρδισε στο Ώστιν το 2018

ΠηγήBlick

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...